De zomervakantie in Wallis, is vooral genieten. Genieten van het doorgaans mooie en zonnige weer, genieten op de gezellige terrasjes in de leuke oude centra van de sfeervolle dorpjes, genieten tijdens mountainbiken of wandelen op mooie wandelwegen door het hooggebergte, en genieten van de mooie zwembaden en andere watersportmogelijkheden.

Een unieke zomervakantie in Wallis

Zomervakantie in Wallis

Dit is toch wel iets anders, dan de vakantie doorbrengen aan de Noordzee, of aan de Spaanse kust, terwijl je eigenlijk dezelfde mogelijkheden krijgt geboden, en dan ook nog eens de indrukwekkende bergen.

Een zomervakantie in Wallis, is ideaal voor iedereen die nu eens echt wil gaan genieten.

En dat kan eigenlijk in alle dorpen en steden, in alle regio’s.

Wallis staat natuurlijk bekend om de uitgebreide sportmogelijkheden, die ook in de zomer worden aangeboden. Letterlijk en figuurlijk met heerlijke wandelwegen, en routes om te mountainbiken of te fietsen, om nog maar te zwijgen van het erg ruime aanbod voor andere bergsporten, zoals canyoning, raften, paragliding, en natuurlijk de prachtige openlucht zwembaden, en ga zo maar door.

En ook als je gewoon wil uitrusten, is Wallis een ideale bestemming voor de zomervakantie. Want hier worden ruime mogelijkheden voor wellness geboden, gezellige terrasjes, een erg hoogstaande, en een erg lekkere keuken, met inheemse en internationale gerechten, en uitrusten … dat doe je hier met een erg mooi uitzicht, waar je ook staat of zit.

En ook als je het land wilt bekijken, de stadjes en de historische bergdorpen, de oude gebouwen, of als je cultuur wilt opsnuiven, bijvoorbeeld in de vele musea, dan is Wallis een erg indrukwekkende bestemming voor de zomervakantie. Wallis is een ideale bestemming voor iedereen, jongeren en ouderen, alleenstaanden en gezinnen met kinderen.

Een bestemming als je in de zomervakantie niets wilt doen, of juist actief door de bergen wilt bewegen. Maar vooral een bestemming voor een afwisselende zomervakantie, waarin je veel verschillende dingen kunt doen, oude en nieuwe dingen kunt zien, en kunt genieten van de indrukwekkende bergwereld, en een unieke natuur.