Wintersport in Wallis

Wintersport, maar dan op echt mooie skipisten. Dat is wat Wallis in de wintermaanden te bieden heeft, met daarnaast vanzelfsprekend een erg gezellige après ski.

Wintersport in Unieke skigebieden

Misschien is Wallis niet echt bekend als bestemming voor de wintersport, en dat is enorm jammer.

Want hier liggen skigebieden, die enerzijds wereldberoemd zijn, en anderzijds veel meer te bieden hebben dan de bekende skigebieden in de andere Alpenlanden.

En die wereldberoemde skigebieden, en vanzelfsprekend ook de minder beroemde skigebieden in Wallis, zijn ideaal voor de wintersport.

En dan ook nog eens met mogelijkheden voor iedereen, of je nu beginner bent of ervaren wintersporter, of je nu met een groep vrienden wilt gaan snowboarden, of met je gezin en kinderen wilt gaan skiën.

De mooie skigebieden

  • Zermatt, met altijd het oog op de Matterhorn, biedt dit wintersportdorp erg mooie afdalingen, op één van de allerbeste skigebieden in Zwitserland.
  • Het enorm grote skigebied Les Quatre Vallées.
  • Het indrukwekkende skigebied Les Portes du Soleil, dat niet allen pisten en afdalingen in Zwitserland heeft, maar ook in Frankrijk. Het skigebied, waar je echt zonder grenzen kunt wintersporten.
  • Saas Fee, het gezellige skidorpje in het Saastal, ook weer met een erg mooi skigebied.
  • Crans Montana, één van de bekendste skidorpen ter wereld. Misschien wel wat duurder, maar wat kan je hier heerlijk genieten van de wintersport.
  • De Aletscharena, met in totaal ongeveer 120 kilometer afdalingen en mogelijkheden voor freeriders.
  • Of het gezellige wintersportdorpje Grimentz, ideaal voor gezinnen met kinderen.

En zo zijn er in Wallis nog tal van andere aansprekende skigebieden en skidorpen.

Voordeel van Wallis als bestemming voor de wintersport, zijn echter niet alleen de fantastische skigebieden, maar ook de gezellige skidorpen.

Skidorpen waar je van de typische Walliser sfeer kunt genieten, van erg goede faciliteiten zoals mooie vakantiehuizen en hotels, en een erg gezellige après ski.

Bovendien, als je eens niet van de mooie afdalingen wilt glijden, worden overal ook andere wintersporten aangeboden, zoals bijvoorbeeld schaatsen, rodelen, snowtubing, paragliden boven een wit winters landschap, en natuurlijk mogelijkheden om te langlaufen.

Dus, Wallis is een uitermate geschikte bestemming voor de wintersport, waarin je volop zult genieten, en waar je graag nog een keer terug wilt komen.

Booking.comBooking.comBooking.com


Booking.com